Vraag hier je proefles aan!

Wij willen jou de persoonlijke aandacht bieden die er voor nodig is om je op een correcte manier kennis te laten maken met de sport en met onze sportschool.

Stap 1:

Kies hieronder de sport welke je wilt beoefenen

k

Stap 2:

Kies de Dag en Tijd dat je wilt komen en vul jouw gegevens in. Klik op volgende en we mailen je ter bevestiging.

Stap 3:

Leg je spullen maar vast klaar, je gaat een fantastische training ervaren.

Kickboksen Voor Vrouwen

Kickboksen is razend populair bij vrouwen. Werd het vroeger nog gezien als een typische sport voor die stoere, rauw uitziende man … dat is niet meer. Ook vrouwen willen de perfecte training waarmee het hele lichaam in één keer wordt aangepakt.Gratis Proefles

kickboksen

Kickboksen is een intensieve training die ervoor zorgt dat jouw hart in een goede conditie blijft. Een verhoogde hartslag zorgt ervoor dat al je lichaamsdelen goed van zuurstof worden voorzien, waardoor ze optimaal kunnen functioneren. Bovendien verbrand je veel calorieën.Gratis Proefles

Kickboksen Voor Kinderen

Kickboksen voor kinderen is er voor jongens en meisjes vanaf zes jaar. We trainen niet voor wedstrijden en ook hard vechten is niet aan de orde. Daarmee verschillen wij van vele andere scholen. Bij ons ligt de focus op het uitdagen en ondersteunen van kinderen zodat zij meer zelfvertrouwen krijgen en weerbaarder wordenGratis Proefles

Bokszak Training

Heb je een hekel aan sparren maar wil je wel (kick-)boksen? Dan is dit iets voor jou. Je leert technieken, wordt fit maar je hoeft geen klappen op te vangen. De lessen zijn cardiogericht waarbij boksen centraal staat. Tijdens een serieuze workout leer je verschillende combinaties te maken.

Gratis Proefles

Fitness voor beginners

Als je wilt beginnen met fitness als beginner, kan het lastig zijn om te beslissen hoe je dit gaat aanpakken. Er zijn zoveel sporten die je kunt gaan doen.Gratis Proefles

mma mixed martial arts

Martial arts betekent letterlijk: krijgskunsten. Mixed Martial Arts laat verschillende vechtsporten toe, zowel staand en slaand als worstelend op de grond.

Gratis Proefles

Wing chun

Wing Chun is de Martial Art die wij in het Westen leerden kennen door de iconische Bruce Lee. Zoek je een gevechtskunst die jij, ook als je nooit een vechtsport hebt gedaan, in een relatief korte tijd kunt leren om je dan zo effectief mogelijk te kunnen verdedigen? Dan is Wing Chun je enige juiste keus.Gratis Proefles

Strength & Conditioning

Met Strength & Conditioning krijg je verschillende circuittrainingen waarmee je een goede full body workout krijgt! Denk hier aan een kracht, core (midden sectie) en conditietraining.
Bij een circuittraining doe je meerdere oefeningen kort achter elkaar. Dit gaat op tijd en elke oefening voer je meerdere keren uit (elke keer net een tandje zwaarder).

Gratis Proefles

Boksen

Boksen is een sport die je kunt doen als je wilt afvallen of als je je zelfvertrouwen, discipline en je incasseringsvermogen wilt verhogen. Of als je natuurlijk gewoon wat stoom wilt afblazen.

Gratis Proefles

kung fu voor kinderen

Een populaire reden voor ouders om hun kinderen op een vechtsport te doen is om ‘levensvaardigheden’ te ontwikkelen.
Deze vaardigheden zijn bijvoorbeeld respect, discipline, zelfbeheersing, geduld, vertrouwen en moed.

Gratis Proefles

Kickboksen voor Kleuters

Als ouders denken aan het feit dat een van hun kinderen gaat kickboksen dan schrikt dat beeld ze vaak af. En soms ook niet ten onrechte. Bij kickboksen denk je vaak aan straatvechtende jongeren die op elkaar inslaan. Gelukkig is dat bij ons niet het geval.

Gratis Proefles

BBB (Buik, Billen, Benen)

BBB pakt de drie belangrijkste B’s van je lichaam aan, namelijk Buik, Benen en Billen! In slechts een uur tijd train je al deze ‘probleem gebieden’ met behulp van cardio- en krachtoefeningen.Gratis Proefles
MMA/Worstelen Voor Kinderen in Den Haag

MMA/Worstelen Voor Kinderen

Door de diverse gymtechnieken die gebruikt worden tijdens deze les, worden de kinderen motorisch sterker waardoor ze vanzelf meer zelfvertrouwen krijgen. Ook leren ze tijdens deze les om, om te gaan met andere kinderen, samen te werken, maar ook orders op te volgen en opdrachten uit te voeren.

Gratis Proefles

Kickboksen voor Meisjes

Als ouders denken aan het feit dat een van hun kinderen gaat kickboksen dan schrikt dat beeld ze vaak af. En soms ook niet ten onrechte. Bij kickboksen denk je vaak aan straatvechtende jongeren die op elkaar inslaan. Gelukkig is dat bij ons niet het geval.

Gratis Proefles