Muay Thai Kickboksen

 • Leuk en Uitdagend
 • Vergroot je Zelfvertrouwen
 • Verbeter je Conditie en je Kracht

Kickboksen Dames en Heren

Kickboksen is een intensieve training die je hart dwingt om in goede conditie te blijven. Een verhoogde hartslag zorgt ervoor dat al je lichaamsdelen goed van zuurstof worden voorzien, waardoor ze optimaal kunnen functioneren. Bovendien kun je ook calorieën verbranden, dus houd je lichaam onder controle.

MUAY THAI – THAIBOKSEN – KICKBOKSEN
Kickboksen is een erg populaire sport. Het werd in begin jaren 70 in Nederland geïntroduceerd. Momenteel zijn het BN’ers zoals Remy Bonjaski en Rico Verhoeven die als boegbeelden fungeren voor het Kickboksen. Beiden hebben grote kampioenschappen op hun naam staan en zijn waardige ambassadeurs voor het kickboksen.

Een ringsport waarin wedstrijdvechters het tegen elkaar opnemen of op recreatief niveau genieten van de enorme trainingswaarde die het Kickboksen met zich mee brengt, iedereen kent wel iemand die traint in het Kickboksen, en hoe kan het ook anders? Tijdens een goede Kickboks training worden al snel zo’n 700 a 900 calorieën verbrand! Het volledige lichaam wordt aan het werk gezet tijdens de intensieve training, dus je mag met recht spreken van een “Full Body Workout”.

Kickboksen spreekt mannen én vrouwen vanuit werkelijk alle leeftijdscategorieën aan. Kinderen, tieners, volwassenen en zelfs senioren gebruiken de sport om zich te ontwikkelen, te groeien, uitdagingen te overwinnen, fit te worden en fit te blijven.

Ook in het MAC (Martial Artc Center) worden er diverse kickboks-lessen gegeven, voor kinderen, speciaal voor vrouwen, of vanaf 13 jaar gemengd.

Reserveer een gratis proefles!

Laden...

Lestijden

 • Zondag

  14:00 – 15:00 uur

 • Leeftijden

  Vanaf : circa 14 jaar
  Tot en met : 65+

 • Contributie

  € 30,- Onbeperkt
  Ook veel andere sporten

Vanaf de Meppelweg
Tramlijn 4
Halte Beresteinlaan
Circa 350 meter – 4 min lopen.

Vanaf de Escamplaan
Bus 35, 36 en 427
Halte Lozerlaan
Circa 550 meter – 6,5 min lopen
Klik hier voor de route op video

Gratis Parkeren
Ruime Parkeer Gelegenheid.

Voorkant, Linkerkant en
Achterkant van het Gebouw.

GIA Trade and Exhibition Centre
De Werf 11
2544 EH Den Haag
LET OP: De ingang is aan de
Linker Zijkant van het Gebouw